Продавець Майстерня корисних смаколиків розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
98 відгуків
+380 (97) 956-78-78
Майстерня Корисних Смаколиків
Кошик

Про нас

Ми раді вітати Вас у нашій Майстерні Корисних Смаколиків.

Насамперед ми розповімо про основну складову нашої продукції - це цінна харчова культура Батат, ще її називають солодкою картоплею, бо смак у батату в порівнянні зі звичайною картоплею більш насичений і солодкий. Для нас батат - це суперпродукт, який чудово насичує енергією, ми можемо споживати його на сніданок (наприклад, омлет з листям з батату, в яких багато білка, на смак нагадують шпинат), обід (суп або борщ з бататом замість картоплі) і вечерю (запечений батат з будь-якими соусами, м'ясом або без нічого — просто батат у шкірці), і навіть десерти готуємо з батату (панкейки, шоколад, кекси, млинці, пироги та ін.)

Користь від споживання незаперечна:

Високий вміст вітаміну А дозволяє стимулювати вироблення колагену і тим самим зберігати молодість шкіри, а також підтримувати здоров'я очей. Щоб цей вітамін краще засвоювався, потрібно до страв з цього продукту обов'язково додавати масло.

Велика кількість вітаміну С є чудовим профілактичним засобом проти атеросклерозу, а також дозволяє підвищити імунітет та збільшити опірність до інфекційних захворювань.

Вітамін В6 при постійному вживанні коренеплоду сприяє зміцненню стінок кровоносних судин та запобігає захворюванням серцево-судинної системи.

Калій і магній незамінні при стресових станах, безсонні та хронічній втомі, оскільки зміцнюють нервову систему, нормалізують роботу серця.

Кальцій, який також є в коренеплоді, потрібний для зміцнення зубної емалі, нігтів, волосся та кісток.

Клітковина сприяє очищенню організму від шкідливих сполук, крім цього зберігає почуття насичення.

Фітонутрієнти знижують шкоду від впливу важких та радіоактивних металів, зменшують ймовірність появи онкологічних захворювань.

Завдяки наявності у складі антоціанів та поліфенолів батат має властивість припиняти запальні процеси.

Також у складі є білки, каротин, залізо, фосфор, фолієва кислота та інші корисні елементи.

Ми вирощуємо свій батат без застосування мінеральних добрив та пестицидів, тобто без шкідливої ​​хімії, тому наш батат має чудові смакові якості та безпечний для дорослих та дітей.

За словами клієнтів, наш батат вирощений з любов'ю. Це насправді так, тому що кожен коренеплід акуратно миється, проходить лікування (протягом 5-7 днів поміщається в кімнату з високою температурою та високою вологістю), складається у ящики та зберігається у приміщенні з оптимальними даними для батату.

У продажу є сортові коренеплоди батату для самостійного вирощування. Інструкцію з вирощування відправляємо та розповідаємо про все докладно на каналі

YouTube –, в Інстаграм — Органический батат.

Наш батат ми використовуємо для переробки в чипси, хлібці, борошно, порошок та інші цікаві форми.

При приготуванні продуктів використовується мінімум солі, не використовується цукор, консерванти, борошно з глютеном, дріжджі.

Чипси з батату схожі на домашні чіпси, від них неможливо відірватися. Солодощі батату з невеликою кількістю солі - дуже вишукане поєднання. Це і смачно, і корисно, для дітей до школи як перекушування — чудове рішення.

Хлібці з батату – заміна хліба, у складі лише батат, насіння соняшнику, льону, морська сіль, базилік. Немає борошна та дріжджів, не містить глютен. Найкорисніші інгредієнти зібрані у хлібцях. Тому добре, коли під рукою буде перекушування, яке може наситити енергією, буде смачним і при цьому ще й корисним.

Яке борошно найкорисніше? Вважаються кориснішими миндальне, кокосове, лляне борошно, тому що ці види борошна не містять глютен. Борошно з батату також не містить глютен. Борошно з фіолетового та помаранчевого батату може використовуватися як барвники для напоїв, випічки, шоколаду. Борошно з білого та жовтого батату можна додавати до смузі, випічки, хліба, можна змішувати з іншими видами борошна. Страви з бататовим борошном дуже швидко насичують, дають енергію на весь день (неодноразово перевірено). При додаванні бататової муки, наприклад в запіканку, насичення приходить вже після половини порції. Виходить, що батат і продукти з нього можна їсти і худнути.

Замовити батат та корисні снеки з батату, бататове борошно можна у нас на сайті - sweetpotato.com.ua.

Інформація про компанію

Назва:
Майстерня корисних смаколиків
Тип компанії:
Виробник

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner