Борошно із батату з помаранчовою м'якоттю. 250 грамів
170 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 305
Борошно з батату з жовтогарячою м'якоттю.
Муку можна використовувати для приготування млинців, панкейків, сирників, вареників, будь-якої солодкої випічки, позаяк борошно з батату має натуральний солодкуватий смак, який доповнює вашу страву.
Борошно з батату без глютену, поєднується з кукурудзяною, рисовою, кокосовою мукою. Можна використовувати як загусник для соусів, випічки хліба.
Борошно з фіолетового та жовтогарячого батату можна використовувати як натуральний барвник у десертах, для кремів, випічці, під час приготування лате та інших кулінарних витворів. Дивуйте гостей і рідних оригінальними та корисними стравами!
Батат у складі має клітковину, що очищає кишківник, багатий на вітаміни групи B, A, C, калієм, кальцієм та іншими мікроелементами, знижує холестерин, кров'яний тиск, перешкоджає запорам, наповнює енергією.Такжеат і продукти з нього покращують зір, зміцнюють імуніті, знижують швидкість росту ракових клітин і просто мають дивовижний смак.
Колір борошна може відрізнятися в різних партіях. Батат із жовтогарячою м'якоттю в наявності кілька сортів із різним насиченням каротину — є світлооранжеві сорти, є яскраво жовтогарячі. Тому борошно може бути також світлооранжевим, рудим або яскравожовтогарячим.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Пакет |
Ціна за 1 кг | 500 |
- Ціна: 170 ₴/упаковка